ITSENÄISYYSPÄIVÄ

Itsenäisyyspäivänä tarjoilemme myös a´la carte annoksia.

Olemme avoinna itsenäisyyspäivänä klo 13-18, keittiö 13-17.30

RAVINTOLA HUILIN SUOMI 100 VUOTTA ITSENÄISYYSPÄIVÄN MENU

Huilin maistelu menu, on rakennettu vain ja ainoastaan puhtaista suomalaisista raaka-aineista perinteisiä makuja kunnioittaen, mutta keittiön mielikuvitusta käyttäen. Itsenäisyyspäivänä ruokahalu herätetään Suomen kansallisruoaksi vastikään valitulla ruisleivällä, minkä aatelointiin on käytetty savustettua muikkua.

Alkupalaksi tarjoilemme rikkaassa maaperässämme kasvatettuja juureksia kolmella eri tavalla. Tämän jälkeen makunystyrät viilennetään metsiemme antimista valmistetulla jäähileellä. Pääruokana saat valita tuntureissamme vapaasti kirmaavien porojen täyteläistä lihaa tai puhtaiden järviemme kuhaa. Lihan ja kalan kylkeen laitamme koko itsenäisyyden ajan meillä kasvatettua perunaa sekä metsiemme sienisatoa. Ateria kruunataan kotimaisten puutarhojen säilötyillä marjoilla leivoksen muodossa.

 

JUHLAMENU 6.12.2017

 

Ruisleipää ja savumuikkua [L]

*****

Mukula-artisokkakeittoa, porkkanamoussea ja punajuurilastuja [L, G]

*****

Mustikka-kuusenkerkkä sorbetti [L, M, G]

*****

Paistettua poron fileetä, puikulaperunapyreetä, huhtasienimuhennosta ja kuusenkerkkäsiirappia [L, G]

tai

Valkoisessa marjaviinissä haudutettua järvikuhaa, porkkana-perunapyreetä, metsäsienimoussea ja siiderisiirappia [L, G]

*****

Vadelmaleivos ja mustikkavaahtoa [L,G]

 

Liha menu 56,20 €

Kala menu 47,40 €

Pöytävaraukset puhelimitse 09-2732155

Menu valinnat tulisi ilmoittaa varaukset yhteydessä.

Lapset voivat tilata annokset lastenlistalta.

 
 
 
 
Markkinointitoimisto Ozo Oy / Slap Media